Lilium

Enter Keyword here..

And press enter.

Latest Blog

Zašto trebate prepustiti digitalno oglašavanje profesionalcima, naslovna

Zašto trebate prepustiti digitalno oglašavanje profesionalcima?

Voditi tvrtku je zahtjevno, zar ne? Komunikacija s klijentima, zaposlenicima, logističke komplikacije, svakodnevni izazovi izmjenjuju se u kontinuitetu, poput plime i oseke, nezaustavljivo. Bez obzira jeste li mala obiteljska tvrtka ili tvrtka s nekoliko stotina zaposlenih, zapreke koje dolaze pred vaše poslovanje su više-manje iste. I upravo su se multiplicirale s dolaskom digitalne komunikacije. Odjednom,..

Read More
Surfer SEO, naslovna fotografija za blog

Surfer SEO: Kako uz pomoć ovog alata do bolje optimizacije blog postova?

Surfer SEO, zanimljiv alat za kreiranje sadržaja, nova tema Lilium blog sekcije. Pisanje SEO tekstova je zahtjevan oblik copywritinga (ili content writinga). Morate istražiti konkurenciju, iščitati mnoštvo materijala, osmisliti koncept, istražiti ključne riječi, odabrati primarnu ključnu riječ i sekundarne, napisati tekst po ključnim riječima, itd. I nakon sveg ovog pripremnog posla i iscrpnog predstavljanja teme..

Read More

Asocijacija za internet trgovinu “eComm” otvara vrata za nove članove i partnere razvoja e-trgovine

Krajem oktobra 2021.godine u Sarajevu je osnovana Asocijacija za internet trgovinu “eComm”, kao odgovor na izazove današnjice, način funkcioniranja pojedinaca i kompanija, ali i savremenog stila života. Asocijacija “eComm” je najbolji prijatelj i podrška kompanijama, ustanovama i institucijama privatnog i javnog sektora u oblasti razvoja e-trgovine. Savremeno doba nameće brži tempo života, u kojem imamo..

Read More