Lilium

Prijavi se na Lilium Digitalnu Akademiju!

[su_heading size=”18” margin=”30”]Digitalni marketing nije samo budućnost, nego sadašnjost, a potreba za onima koji ga znaju je sve veća, zato postani neko kome je digitala piece of cake.[/su_heading]

Naš cilj je da te osposobimo da postaneš osoba koja će superiorno da vlada digitalnim vještinama i da naučeno iskoristi u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

Drugim riječima, želimo da te naučimo da postaneš stručnjak za digitalni marketing koji će profesionalno i kreativno koristiti tehnike promocije, pisanja i kreiranja vizuelnog sadržaja u svrhu ostvarivanja željenih poslovnih rezultata.

“Digitalna akademija by Lilium je nastala kao kurs digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se edukuju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav kurs, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike. Osim toga, najboljim polaznicima će biti ponuđen posao u našoj agenciji. Ne postoje nikakvi uslovi za prijavu osim dobre volje, želje za učenjem i napretkom. Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje”, rekao je direktor Liliuma Haris Husejnović.

Vodeća smo agencija za digitalni marketing u BiH i o nama priča uspjeh naših klijenata. Više od 300 kompanija svoje digitalno oglašavanje povjerilo je upravo našem timu koji je stručan i profesionalan, usuđujemo se reći najbolji. Mi smo ekipa koja svoj posao prije svega voli, u svakom trenutku odgovaramo potrebama naših klijenata i nudimo im ono što i očekuju – najbolje. Iako smo poznati kao agencija za digitalni marketing, mi smatramo da smo mnogo više od toga. Osim toga, Lilium je i Google parner, a bedž Google partnera dodjeljuje se kompanijama s vještinama i stručnošću za Google Ads. Biti Google partner zapravo znači da Google takvoj kompaniji vjeruje, a mi smo jedna od njih.

Nije tajna da svi želimo raditi interesantan i dobro plaćen posao. Digitalni marketing je upravo takav, a sve je više i tražen. Zato je nastala Digitalna akademija.

Prijave za upis prve generacije su otvorene. Sve ono što znamo i radimo sada se nalazi na jednom mjestu! Za vas smo osmislili lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su:
– Administracija Facebook naloga
– Administracija Instagram naloga
– Copywriting
– E – commerce
– E-mail marketing
– Facebook oglašavanje
– Google Ads
– Google Analytics
– Photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu
– Web development
– WordPress
– YouTube oglašavanje

Zaboravi na „bubanje“ gradiva i „suhu teoriju“, mi te učimo praktičnom radu. Prijavi se na našu digitalnu akademiju i radi s timom najboljih ljudi u ovoj profesiji. Nudimo i šest mjeseci intenzivnog konsaltinga, a s obzirom na povećanje obima posla onima koji pokažu znanje, trud i ljubav prema digitalnom marketingu bit ćemo sretni da ponudimo i zaposlenje u Liliumu!

Učimo te praktičnom radu, a ne „suhoj teoriji“ koja nema primjenu. Iskustvo koje prenosimo je iz svakodnevnog rada i primjene digitalnog oglašavanja u poslovanju. Prijavi se!