Lilium

“Digitalni marketing u biznisu” drugu godinu zaredom u Vanjskotrgovinskoj komori BiH

Drugu godinu zaredom Lilium Digital će u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju održati radionicu, u organizaciji komore, na temu “Digitalni marketing u biznisu” i to Google i Facebook marketing. Naši predavači pokušaće na najbolji mogući način prenijeti znanja i iskustva iz digitalnog svijeta, te kroz dvije radionice – “Google marketing“, 5. februara i “Facebook marketing“, tri dana kasnije (8. februara) približiti ovu tematiku učesnicima.

Radionice će se održati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Digitalni marketing je postao sastavni dio marketinških komunikacija i odvija se na digitalnim platformama. Prednost oglašavanja na internetu se ogleda u bržem i lakšem dolasku do novih kupaca, preciznom targetiranju, mjerljivosti postignutih rezultata i lakšem komuniciranju.

Kroz ove radionice polaznici obuke će se naučiti kako pravilno koristiti Google i Facebook. Objasniti će se proces izgradnje jake mreže na Google i Facebooku, te pored savjeta o sadržaju i načinu realizacije kampanje, objasniti i mjerenje rezultata i uspješnosti kampanje.

Radionica je namijenjena menadžerima i zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, rukovodiocima preduzeća iz javnog i privatnog sektora, te svima koji žele poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanja.

Za više informacija o kotizaciji i načinu prijave posjetite zvanični sajt Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine i objavu vezanu uz ovaj događaj.