Projekat

Udomi me

Životna priča svake napuštene njuškice je drugačija, ali sve na svom psećem jeziku poručuju "Udomi me!", jer sve su u potrazi za toplim domom i vlasnicima koji će ih bezuslovno voljeti.

Image-HasTech
Lilium Digital

Kalendar

Kupovinom Lilium Digital kalendara dajete svoj doprinos projektu, a kupovinu je moguće ostvariti isključivo kod Udruženja za zaštitu životinja "Silver Dog" Srebrenica, Udruženja građana za zaštitu životinja "Žućo" Vareš i Udruženja za zaštitu životinja "PawFriends" . Simbolična prodajna cijena je 10 KM.

Kupovinom kalendara za 2022. godinu donirate svoj novac udruženju od kojeg ste isti kupili, te na taj način direktno pomažete njegov rad, a novac od prodaje udruženje koristi za potrebe obavljanja djelatnosti (nabavku hrane za pse, lijekova, veterinarske usluge, obnovu/unaprjeđenje prostora azila...).

Napomena: Lilium Digital agencija ne vrši prodaju kalendara.

Image-HasTech
Image-HasTech
Projekat

Udomi me

Projekt "Udomi me" implementira Lilium Digital agencija, u suradnji sa Udruženjem za zaštitu životinja "Silver Dog" Srebrenica, Udruženjem građana za zaštitu životinja "Žućo" Vareš i Udruženjem za zaštitu životinja "PawFriends", s misijom promocije i podizanja svijesti o zaštiti i udomljavanju napuštenih životinja.

Implementacijom ovog društveno-odgovornog projekta, kroz oglašivačke kampanje na društvenim mrežama Lilium Digital i izradom Lilium Digital kalendara za 2022. godinu, na temu rada i aktivnosti partnera, nastojimo doprinijeti marljivom radu skloništa na zaštiti i zbrinjavanju napuštenih životinja i promociji udomljavanja nezbrinutih životinja općenito.

Napomena: Imena pasa na kalendaru ne odgovaraju njihovim stvarnim imenima.