O nama

Agencija za Digitalni Marketing
Online komunikacija je budućnost marketinga

Budžeti za online oglašavanje se konstantno povećaju nauštrb tradicionalnih načina oglašavanja kakvi su televizija, radio, outdoor i print. Razlozi za ovakve trendove proizilaze iz prednosti online oglašavanja u pogledu mjerljivosti rezultata, transparentnog izvještavanja i cijena. Ipak, ključni razlog za promjene fokusa marketinga kompanija je promjena ponašanja korisnika koji sve više vremena provode uz pametne telefone, tablete i kompjutere za razliku od ranijih generacija koje su najviše vremena provodile uz televiziju.


Specijalizirane vještine

Naš biznis temeljimo na nekoliko ključnih vještina koje gradimo i unapređujemo kako bismo unaprijedili biznis naših klijenata uz njihov minimalan angažman i optimalno korištenje budžeta za komunikaciju i oglašavanje.

Rast i raspodjela prihoda

mountain mountain

Zašto izabrati nas?

image

Višegodišnje iskustva u IT-u

Generalno poznavanje tehnologija je potrebno za uspjeh u savremenom biznisu. Naše iskustvo je stečeno kroz veliki broj projekata i kampanja za različite industrije kao što su, finansije, maloprodaja, auto industrija i dr.

image

Posvećeni konsultanti

Naš tim se sastoji od ljudi koji dijele entuzijazam za tehnologije općenito, a naročito platforme za oglašavanje. Mi smo mlad tim i praktično smo odrasli i obrazovali se uz rast i razvoj tehnologije kao što su Google i Facebook.

image

Google partner

Google Partner status podrazumijeva ispunjavanje vrlo visokih standarda koje postavlja sam Google kao najjača kompanija na svijetu. To podrazumijeva znanje, osiguranje budžeta kao i najbolje prakse u oglašavanju.

image

Facebook partner

Facebook je partnerskim agencijama omogućio direktnu podršku za koju je potrebno aplicirati. Obzirom da kompanija ima preko milijardu korisnika razumljiva je važnost podrške od strane Facebook-a u svakodnevnom oglašavanju.