Jedemo digitalu, s tim ste sigurno dosad već upoznati. Hmm, a znate li možda kako tačno nastaju specijaliteti u našoj digitalnoj kuhinji? Ko se brine da sastojaka nikad ne fali, ko da specijaliteti tjeraju zazubice na prvi pogled, a ko da recepte prilagodimo svačijem ukusu, saznajte ispod.

Ne znamo je li Founder duo upravo u trenutku kušanja nekog ultra slasnog jela doista shvatio značenje izreke “Kuhanje je umjetnost.”, pa je odlučio zajednički pokrenuti Lilium Digital digitalnu kuhinju, ali moramo se složiti da je rad naše kuhinje i isporučivanje unikatnih digitalnih recepata, podignulo kuhanje na sasvim novu razinu.

Isporučujemo samo najbolje digitalne recepte, a tajni sastojak zbog kojeg nam to uspijeva je što veoma detaljno vodimo računa o svakom dijelu procesa planiranja, izrade i serviranja specijaliteta.

Executive Chief, tj. Chef naše digitalne kuhinje i Executive Assistant of Chef vrše kontrolu, brinu se da niko i ništa u procesu kuhanja ne pregori, a savršeno znaju namirisati dobar recept, kojim se često oslade.

O ukusima se ne raspravlja, ali naši digitalni recepti zadovoljavaju različite apetite, pa je zato jako teško svima da im odole. Misija našeg Sales tima zato je upoznati klijente s našom bogatom, slasnom ponudom, ostvariti suradnju s njima i priuštiti im nezaboravno gastronomsko digitalno iskustvo.

Hmm, kao što vidimo s fotke iz privatne arhive ni degustacija naših recepata nije im strana.

Svaki upit o dnevnom unosu vitamina G u digitalnu strategiju, adresiramo na naš Google odjel. Svojim izoštrenim analitičkim pristupom, ovaj dobro uigrani tim, pretražuje najbolje recepte i umije u miligram izračunati količinu hranjivih tvari koja je potrebna za održavanje i rast digitalne strategije.

Nećemo vam odgonetnuti gdje je nestala krofna, ali ćemo iskoristiti priliku da predstavimo naš Advertising odjel. Koliko god dobar digitalni specijalitet pripremili, oni znaju da je najbitnije promovirati isti kako bi ga klijenti došli isprobati i uvjeriti se koliko je zapravo slastan. Izvještavaju i o reakcijama klijenata, koje ostatak tima koristi za unaprjeđenje naših digitalnih recepata.

Ako pitate naš Design odjel, sigurni smo da će reći da kvaka najčešće leži u grupiranju layera. Oblikovanje i vizualni izgled naših digitalnih specijaliteta njihov je fah, a svjesni da je kuhanje doista umjetnost, nije čudo da često svojim djelima tjeraju zazubice algoritmu društvenih mreža.

Možda na prvu zamišljate da je zbog dinamike posla u Creative odjelu tim smiren ovako samo za potrebe slikanja i da nerijetko tanjuri lete po zraku, ali moramo vas razočarati. Tu se zaista paralelno odvija puno stvari, ali primarno se u ovom odjelu sortiraju najbolji sastojci, kreiraju svježi i inovativni recepti za svačiji ukus i vrši finalna degustacija sadržaja.

Poznato je koliko neorganiziranost procesa kuhanja može biti pogubna, pa se naš IT odjel brine da sve savršeno funkcionira slaganjem recepata u menije. Njihovim pozicioniranjem na bespuća interneta upoznaje korisnike virtualno s našom bogatom ponudom, o kojoj detaljnije možeš saznati posjetom na našu web stranicu

Kontaktirajte nas


Sva prava zadržana © Lilium