Enter Keyword here..

And press enter.

Prva regionalna konferencija Tech Cruise: Izvrsna prilika za B2B networking

Sharing is caring!

Tech Cruise predstavlja jedinstvenu priliku za B2B networking, kao i upoznavanje sa dobrim praksama nekih od vodećih BH kompanija iz oblasti proizvodnje, trgovine, finansija, turizma i uslužnih djelatnosti koje se susreću sa mijenjanjem i transformacijom različitih procesa svih sektora u okviru ekonomije, dajući potpuno drugi pravac i dimenziju u odnosu na tradicionalno poslovanje.

Konferencija ima za cilj da ukaže na pozitivne promjene kroz nekoliko panela koji su tematski povezani. Tako će posjetitelji iz prve ruke od vrhunskih stručnjaka saznati kako se uspješno nositi u svijetu neprestanih inovacija, kako raditi istraživanja, analizu, digitalni marketing i prodaju uz sigurno poslovanje i koliko “energije” posvetiti klijentima.

Najveći regionalni eksperti iz digitalnog marketinga, među kojima su Semir i Edin, govorit će o uslugama i mogućnostima koje nude digitalni mediji, pretraživači i društvene mreže. Edin će govoriti na temu “Facebook oglašavanje za e-commerce”, a Semir “Kako mjeriti uspješnost Facebook kampanje”.

Uspješno digitalno oglašavanje je najlakše izmjeriti kroz direktne prodaje online. To naravno nije moguće u svakoj industriji. Uspješna prodaja proizvoda online unutar zacrtanih povrata na ulaganje u oglašavanje je najzahtjevniji oblik online oglašavanja, ali je najzahvalniji za skaliranje na ukupnu veličinu tržišta. Facebook je jedan od najjačih alata za promociju online prodaje i prezentacija će nam otkriti ključne korake kao što su pravilno mjerenje, implementacije konverzija, kreiranje publika i dinamički remarketing, skaliranje uspješnih kampanja i sl.Edin Halilović, Co-Founder u Lilium Digitalu.
Jedan egzaktan, praktičan primjer o mjerljivosti rezultata kampanje u pravom smislu te riječi. Mjerljivost ne podrazumjeva broj impresija ili klikova, to je mnogo više a jedina stvar koja je kako ishod bitna jeste koverzija ili lid.Ovakvi oblici kampanje tačno pokažu koliko je isplativo ulaganje i koliki je bio povrat na investiciju.Semir Musić, Co-Founder u Lilium Digitalu.

Vodeći Cyber Security stručnjaci istaknut će problem sve većeg broja napada na privredne subjekte u Bosni i Hercegovini, te dati rješenja kako zaštiti svoju privatnost i poslovanje kompaniija. Tech Cruise konferencija pravo je mjesto da predstavnici iz različitih branši uspostave poslovne i prijateljske odnose, poslovnu saradnju i diskutuju o trenutnim dešavanjima u poslovnom i IT svijetu.

Budite dio poslovno-tehničke konferencije Tech Cruise koja će se održati od 19. do 21. septembra 2019. godine, na Jezeru Modrac.

Kotizacije i više informacija potražite na: www.techcruise.ba

 

Facebook Comments

Sharing is caring!