Enter Keyword here..

And press enter.

Prijavi se na Lilium Digitalnu Akademiju!

Sharing is caring!

Digitalni marketing nije samo budućnost, nego sadašnjost, a potreba za onima koji ga znaju je sve veća, zato postani neko kome je digitala piece of cake.

Naš cilj je da te osposobimo da postaneš osoba koja će superiorno da vlada digitalnim vještinama i da naučeno iskoristi u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

Drugim riječima, želimo da te naučimo da postaneš stručnjak za digitalni marketing koji će profesionalno i kreativno koristiti tehnike promocije, pisanja i kreiranja vizuelnog sadržaja u svrhu ostvarivanja željenih poslovnih rezultata.

“Digitalna akademija by Lilium je nastala kao kurs digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se edukuju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav kurs, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike. Osim toga, najboljim polaznicima će biti ponuđen posao u našoj agenciji. Ne postoje nikakvi uslovi za prijavu osim dobre volje, želje za učenjem i napretkom. Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje”, rekao je direktor Liliuma Haris Husejnović.

Vodeća smo agencija za digitalni marketing u BiH i o nama priča uspjeh naših klijenata. Više od 300 kompanija svoje digitalno oglašavanje povjerilo je upravo našem timu koji je stručan i profesionalan, usuđujemo se reći najbolji. Mi smo ekipa koja svoj posao prije svega voli, u svakom trenutku odgovaramo potrebama naših klijenata i nudimo im ono što i očekuju – najbolje. Iako smo poznati kao agencija za digitalni marketing, mi smatramo da smo mnogo više od toga. Osim toga, Lilium je i Google parner, a bedž Google partnera dodjeljuje se kompanijama s vještinama i stručnošću za Google Ads. Biti Google partner zapravo znači da Google takvoj kompaniji vjeruje, a mi smo jedna od njih.

Nije tajna da svi želimo raditi interesantan i dobro plaćen posao. Digitalni marketing je upravo takav, a sve je više i tražen. Zato je nastala Digitalna akademija.

Prijave za upis prve generacije su otvorene. Sve ono što znamo i radimo sada se nalazi na jednom mjestu! Za vas smo osmislili lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su:
– Administracija Facebook naloga
– Administracija Instagram naloga
– Copywriting
– E – commerce
– E-mail marketing
– Facebook oglašavanje
– Google Ads
– Google Analytics
– Photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu
– Web development
– WordPress
– YouTube oglašavanje

Zaboravi na „bubanje“ gradiva i „suhu teoriju“, mi te učimo praktičnom radu. Prijavi se na našu digitalnu akademiju i radi s timom najboljih ljudi u ovoj profesiji. Nudimo i šest mjeseci intenzivnog konsaltinga, a s obzirom na povećanje obima posla onima koji pokažu znanje, trud i ljubav prema digitalnom marketingu bit ćemo sretni da ponudimo i zaposlenje u Liliumu!

Učimo te praktičnom radu, a ne „suhoj teoriji“ koja nema primjenu. Iskustvo koje prenosimo je iz svakodnevnog rada i primjene digitalnog oglašavanja u poslovanju. Prijavi se!

 

Facebook Comments

Sharing is caring!