Enter Keyword here..

And press enter.

Digitalna akademija: Prijave su u toku, zauzmite svoje mjesto!

Sharing is caring!

U saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine organizujemo Digitalnu akademiju u trajanju od dva mjeseca sa planiranim početkom 12.06.2019. godine.

Digitalni marketing u današnje vrijeme je ne samo ravnopravan, nego i ključni dio svih marketinških aktivnosti. Poznavanje oglašavanja i komunikacije putem interneta je potrebno svakoj osobi koja se bavi preduzetništvom, menadžmentom, marketingom, PR-om ili prodajom. Svi menadžeri, preduzetnici i rukovodioci, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru, trebaju biti upoznati sa tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta kako bi razumjeli proces kupovine i donošenja odluka o kupovini koji prolaze njihovi klijenti.

Na Digitalnoj akademiji naučit ćete:

  • Osnove marketinga
  • Email marketing
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Izradu web stranica
  • YouTube marketing
  • Facebook marketing
  • Google Adwords
  • Google Analytics i
  • Ostala digitalna rješenja u poslovanju.

Akademija daje detaljan uvid u marketing, te na koji način da primijenite teoriju u digitalnom okruženju korištenjem gore navedenih alata. Svi polaznici akademije će dobiti individualnu analizu svojih problema i/ili biznisa. Također, polaznici će biti aktivno uključeni u edukaciju u smislu izvršavanja zadataka i rješavanja problema tokom predavanja.

Kome je namijenjena Digitalna akademija?

Menadžerima, marketing menadžerima, zaposlenima u marketingu i prodaji, vlasnicima malih i srednjih preduzeća te svima koji žele poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanje. Također, i oni koji za oglašavanje imaju na raspolaganju minimalna sredstva, naučit će kako da ostvare povrat tog ulaganja. Uz to, prezentacijom nekoliko dostupnih i besplatnih internetskih alata i na stvarnim primjerima, pokazat će se kako efikasno pokrenuti i optimizirati online kampanju tako da donosi maksimalni povrat ulaganja (ROI).

Početak Digitalne akademije je planiran za 12.06.2019. godine i trajat će dva mjeseca, po 6 sati sedmično u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Kotizacija za Digitalnu akademiju iznosi 600,00 KM + PDV za prijave primljene do 24.05.2019. godine, a za prijave primljene nakon ovog datuma kotizacija iznosi 890,00 KM + PDV.

Ne propustite šansu da postanete lider u digitalnom svijetu i steknete prednost u odnosu na konkurenciju. Prijavite se na Digitalnu akademiju koja će promijeniti Vaš pogled na marketing i tržište.

Prijavni obrazac i program možete pronaći na ovom linku.

Ispunjen prijavni obrazac sa potvrdom o izvršenoj uplati kotizacije potrebno je dostaviti najkasnije do 07.06.2019. godine do 16:00 na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Više informacija možete pronaći na stranici Vanjskotrgovinske komore.

Facebook Comments

Sharing is caring!